Tutustu tuotesarjoihin

Ekopharma on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia marjoja sekä kasviuutteita.  Tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niillä on erinomainen hoitoteho.

Orly on amerikkalainen sarja, jolla on laaja valikoima erilaisia kynsiin sekä kynsien- ja käsienhoitoon liittyviä laadukkaita tuotteita. Hoitolassa käytetään Orlyn GelFX -kestolakkoja, joiden pysyvyyden kesto on jopa 21 päivää!

Ihoa hoitava mineraalimeikkisarja, joka sopii kaikille ihotyypeille. Ei sisällä hajusteita, parabeeneja, synteettisiä öljyjä tai väriaineita. 

Bielenda Professional on ammattilaisihonhoitosarja Puolasta. Tehokkaat raaka-aineet mahdollistavat hyvät tulokset ihonhoidossa. Tuotteet pohjautuvat luonnon raaka-aineisiin, joista Bielendalla on yli 25 vuoden kokemus. Raaka-aineina käytetään mm. hedelmiä, savea sekä merilevää.

Kotimainen jalkojenhoitosarja. 

Laufwunder on saksalainen laatusarja jalkojenhoitoon.

Silkinpehmeä iho 100 % luonnollisella sokerilla. Säännöllisellä karvanpoistolla karvankasvu hidastuu ja karvan rakenne muuttuu hennommaksi.

Refectocil on itävaltalainen ammattilaisten käyttämä kestovärjäyksiin tarkoitettu sarja. Kestovärit eivät sisällä PPD:tä, eivät ole testattuja eläimillä ja ovat vegaanisia.

Aromahieronnassa Ulla-Maija Gracen 100 % luonnon eteeriset öljyt.