Tutustu tuotesarjoihin

Ekopharma on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia marjoja sekä kasviuutteita.  Tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niillä on erinomainen hoitoteho. Useat tuotteista ovat vegaanisia.

Environia saavat käyttää vain Environ-koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset. Toisin kuten tavallista itsehoitokosmetiikkaa, Environia ei voi ostaa verkosta, tavarataloista, apteekeista tai taxfreestä. Environ on hoitola- ja kotihoidon kokonaisuus, missä A-vitamiinin perehtyneet ammattilaiset vastaavat asiakkaan ihon yksilöllisestä hoidosta, oikeista tuotevalinnoista ja jatkuvasti paranevista tuloksista.

Orly on amerikkalainen sarja, jolla on laaja valikoima erilaisia kynsiin sekä kynsien- ja käsienhoitoon liittyviä laadukkaita tuotteita. Hoitolassa käytetään Orlyn GelFX -kestolakkoja, joiden pysyvyyden kesto on jopa 21 päivää! Tuotteet ovat vegaanisia ja ne eivät ole testattuja eläimillä.

Ihoa hoitava mineraalimeikkisarja, joka sopii kaikille ihotyypeille. Ei sisällä hajusteita, parabeeneja, synteettisiä öljyjä tai väriaineita. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Kotimainen jalkojenhoitosarja. 

Kanadalainen tehokas ihonhoitosarja jalkojen hoitoon.

Korealainen sarja, joka on korkean teknologian kosmeseuttinen sarja taaten välittömät ja näkyvät vaikutukset.

Silkinpehmeä iho 100 % luonnollisella sokerilla. Säännöllisellä karvanpoistolla karvankasvu hidastuu ja karvan rakenne muuttuu hennommaksi.

Refectocil on itävaltalainen ammattilaisten käyttämä kestovärjäyksiin tarkoitettu sarja. Kestovärit eivät sisällä PPD:tä, eivät ole testattuja eläimillä ja ovat vegaanisia.

Aromahieronnassa Ulla-Maija Gracen 100 % luonnon eteeriset öljyt. Tuotteet ovat rekisteröityjä ProLuonnonkosmetiikka-tuotteita.