Hyvä tietää

COVID-19

Saavuthan hoitoihin täysin terveenä. Hoitolasta löytyy käsidesiä sekä suusuojaimia mikäli omasi on unohtunut matkasta. Itse käytän joka asiakkaan kanssa suusuojainta sekä suojahanskoja. Tekstiilit vaihdetaan puhtaisiin joka asiakkaan välissä ja hoitohuone tuuletetaan ennen seuraavan asiakkaan tuloa. Työvälineet ja pinnat desinfioidaan ja steriloidaan asianmukaisesti. Haluan, että voit tulla hoitoihin turvallisin mielin. 

Lahjakortit

Lahjakortin voi noutaa paikanpäältä Verkahovista tai tilata verkkokaupan kautta. Lahjakortti on voimassa 4 kuukautta ostopäivästä. Vanhentuneita lahjakortteja ei oteta vastaan. Maksutapana käy kortti (Mastercard, Visa, Visaelectron, AmericanExpress, Diners Club, lähimaksu, Apple ja Android Pay -maksu, NFC-maksu) tai käteinen.

Saapuminen hoitolaan

Kävellen Kauppatorilta menee noin 15 minuuttia. Autolla tullessa parkkikiekkopaikkoja löytyy Verkahovin läheisyydestä mm. Parkinkentän edustalta (2h). 

Useat eri bussit kulkevat Turun linja-autoaseman ohitse, josta on lyhyt matka Verkahoviin. Bussi nro 220 pysäkki löytyy aivan Verkahovin vierestä. 

Mikäli Verkahovin pääsisäänkäynti on suljettu, voit soittaa oven vieressä olevaa ovisummeria, jossa lukee "mmclinic" ja ovi avataan hetken kuluttua.

Hoitola sijaitsee Verkahovin katutasossa. Sisääntulo sijaitsee K-Market -kaupan vieressä. Jatka hissien ja kahvilan ohitse aivan käytävän perälle, josta löytyy asiakasvastaanotto. Hoitolaan on esteetön kulku pyörätuolilla.

Puhelinajanvaraus

Puhelimeen ei vastata silloin, kun asiakastyö on kesken. Haluan tarjota asiakkaille mahdollisimman rauhallisen hoitoympäristön hoitojen ajaksi. Soitan teille takaisin mahdollisimman pian. Kiitos, että ymmärrät.

Laitehoidot

Laitehoidoissa on huomioitava mahdolliset vasta-aiheet. Yleisimpiä esteitä laitehoidoille ovat raskaus, ihosairaudet, rikkonainen iho sekä sydämentahdistin. Laitteen soveltuvuus varmistetaan aina ennen hoidon alkua.

Huom! Kestovärjäyksiä, kestotaivutuksia sekä rakennekynsiä ei tehdä alle 16-vuotiaille.

Myymälä ja verkkokauppa

Mikäli haluat tulla paikanpäälle varaamaan aikaa tai ostamaan lahjakorttia tai tuotteita, sovithan siitä puhelimitse etukäteen, niin olen varmimmin paikalla. Hoitojen aikana myymälä on suljettu, jotta asiakkaan hoitokokemus ei häiriinny. Hoitolan tuotteita ja lahjakortteja voi tilata myös verkkokaupan kautta www.kosmesoppi.fi.

Uutiskirje!

Mikäli haluat tilata hoitolan uutiskirjeen klikkaa tästä!


Hieronta-, fysioterapia- ja osteopaattipalvelut samoissa tiloissa!

 Käy tutustumassa https://www.mmclinic.fi/